Skidsemester nÀrmar sig

Snart Àr vintern hÀr och med den följer för mÄnga Àven vinterledigheten. Vinterledigt betyder ofta vintersemester och vintersemester betyder skidresor. Det Àr inte helt enkelt att vÀlja vilken skidort i Sverige man ska vÀlja att Äka pÄ skidsemester till. Just pÄ grund av den lilla problematiken att just vÀlja skidort har vi valt ut tre fina skidresor som vi kÀnner lite extra för just nu.

Skidresor till Åre

Åre Ă€r en fantastisk skidort och det Ă€r Ă€r vĂ€l just det som gjort det till en  av landets mest populĂ€ra resmĂ„l för skidĂ„kare. Till Åre Ă„ker inte mindre Ă€n 350 000 glada skidturister varje Ă„r och Ă„ker ner i nĂ„gon eller flera av dess 111 nedfarter. Åre passar bĂ„de barnfamiljer som mer erfarna skidĂ„kare / snowboardĂ„kare. LĂ€s mer om Åre >>

Skidresor till Lindvallen

Lindvallen Àr den mest populÀra skidorten i SÀlen och har med sina 48 nerfarter gjort sig till en klar favorit bland mÄnga skidresenÀrer. LÀs mer om Lindvallen >>

Skidresor till Romme

Romme Àr ett litet alternativ till de stora skidorterna. Perfekt för dagstripper som weekends. VÀltrafikerat och enkelt och snabbt att ta sig till, speciellt frÄn större stÀder gÄr det mÄnga bussresor till Romme. LÀs mer om Romme >>

VN:F [1.9.3_1094]
Betyg: 4.0/10 (1 röst)


Boka din skidresa i tid

”Peter Johnson menar att det dystra vĂ€dret som prĂ€glat Sverige under sommaren Ă€r en starkt bidragande anledning till varför mĂ„nga vĂ€ljer att planera vinterresan redan nu. Den enskilt mest populĂ€ra destinationen för Sportresors del Ă€r Bad Gastein i Österrike.

- Österrike Ă€r ett bra alternativ för den prismedvetne skidresenĂ€ren. Jag skulle sĂ€ga att de har den bĂ€sta standarden i förhĂ„llande till priset, sĂ€ger Peter Johnson.

Prisspannet för en veckolĂ„ng resa med Sportresor ligger mellan som billigast 5 000 och som dyrast 16 000 kronor.”
Skriver E24

VN:F [1.9.3_1094]
Betyg: 0.0/10 (0 röster)


Hur vill du resa till din skidresa?

Hur man vÀljer att ta sig till sin skidresa Àr förstÄs en smaksak, man kan antingen ta flyget om man ska lÄngt eller för bekvÀmlighetens skull. Ett annat vanligt alternativ Àr att hyra en ny frÀsch bil enbart för den roliga skidresan.

VN:F [1.9.3_1094]
Betyg: 0.0/10 (0 röster)


Boka hotell och skidresor!

Att vÀlja hotell för din skidresa kan vara lite klurigt, men generellt sÀtt Àr de flesta hotellen frÀscha med bra service. Sök efter hotell att pÄ under din skidresa hÀr nedan.

Boka hotell har bra priser och ett enormt utbud hotell. Klicka hÀr för att söka hotell till din skidresa.

Ving har ett jÀttestort utbut vad gÀller skidresor bÄde inom sveriges grÀnser och skidresor utomlands. Ving Alpin har bland annat skidresor till (klicka pÄ ortnamnen för mer info)

VN:F [1.9.3_1094]
Betyg: 0.0/10 (0 röster)