Skidsemester närmar sig

Snart är vintern här och med den följer för många även vinterledigheten. Vinterledigt betyder ofta vintersemester och vintersemester betyder skidresor. Det är inte helt enkelt att välja vilken skidort i Sverige man ska välja att åka på skidsemester till. Just på grund av den lilla problematiken att just välja skidort har vi valt ut tre fina skidresor som vi känner lite extra för just nu.

Skidresor till Åre

Åre är en fantastisk skidort och det är är väl just det som gjort det till en  av landets mest populära resmål för skidåkare. Till Åre åker inte mindre än 350 000 glada skidturister varje år och åker ner i någon eller flera av dess 111 nedfarter. Åre passar både barnfamiljer som mer erfarna skidåkare / snowboardåkare. Läs mer om Åre >>

Skidresor till Lindvallen

Lindvallen är den mest populära skidorten i Sälen och har med sina 48 nerfarter gjort sig till en klar favorit bland många skidresenärer. Läs mer om Lindvallen >>

Skidresor till Romme

Romme är ett litet alternativ till de stora skidorterna. Perfekt för dagstripper som weekends. Vältrafikerat och enkelt och snabbt att ta sig till, speciellt från större städer går det många bussresor till Romme. Läs mer om Romme >>

VN:F [1.9.3_1094]
Betyg: 4.0/10 (1 röst)


Boka din skidresa i tid

”Peter Johnson menar att det dystra vädret som präglat Sverige under sommaren är en starkt bidragande anledning till varför många väljer att planera vinterresan redan nu. Den enskilt mest populära destinationen för Sportresors del är Bad Gastein i Österrike.

– Österrike är ett bra alternativ för den prismedvetne skidresenären. Jag skulle säga att de har den bästa standarden i förhållande till priset, säger Peter Johnson.

Prisspannet för en veckolång resa med Sportresor ligger mellan som billigast 5 000 och som dyrast 16 000 kronor.”
Skriver E24

VN:F [1.9.3_1094]
Betyg: 0.0/10 (0 röster)


Hur vill du resa till din skidresa?

Hur man väljer att ta sig till sin skidresa är förstås en smaksak, man kan antingen ta flyget om man ska långt eller för bekvämlighetens skull. Ett annat vanligt alternativ är att hyra en ny fräsch bil enbart för den roliga skidresan.

VN:F [1.9.3_1094]
Betyg: 0.0/10 (0 röster)


Boka hotell och skidresor!

Att välja hotell för din skidresa kan vara lite klurigt, men generellt sätt är de flesta hotellen fräscha med bra service. Sök efter hotell att på under din skidresa här nedan.

Boka hotell har bra priser och ett enormt utbud hotell. Klicka här för att söka hotell till din skidresa.

Ving har ett jättestort utbut vad gäller skidresor både inom sveriges gränser och skidresor utomlands. Ving Alpin har bland annat skidresor till (klicka på ortnamnen för mer info)

VN:F [1.9.3_1094]
Betyg: 0.0/10 (0 röster)